18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,39 Ft
Euró
386,56 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
65,890 $

30 év börtönt kapott az a szingapúri nő, aki megkínozta és meggyilkolta bejárónőjét

A bíró szerint Gaiyathiri Murugayan mentálisan beteg volt, de tudta, mit tett, amikor bántalmazta a mianmari Piang Ngaih Dont.

...svg content...Fotó: Flickr/Visual Content
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A szingapúri legfelsőbb bíróság 30 év börtönbüntetésre ítélt egy nőt, aki megölte burmai szobalányát, miután több mint egy éven át éheztette, kínozta és verte. A szingapúri Gaiyathiri Murugayan februárban bűnösnek vallotta magát a 24 éves Piang Ngaih Don bántalmazásával kapcsolatos 28 vádpont között elkövetett gondatlan emberölésben, akit 14 hónapon át vertek, mely 2016-ban a halálához vezetett.

See Kee Oon bíró azt mondta, hogy bár a 40 éves Murugayan jelentős pszichiátriai problémákkal küzdött, az általa elkövetett bűncselekmények visszataszítóak voltak, és szándékosan követte el őket. Soron kívül Dejan Sztankovics elfogadta egy másik klub ajánlatát, távozik a Ferencvárostól

„A bűncselekmények rendkívül súlyos és borzalmas körülményei döntő szempontok, amelyek a megtorlás és az elrettentés felé billentik a mérleg nyelvét. A nő tudatában volt a tetteinek és céltudatos volt a magatartása. Nem volt képtelen felfogni, hogy mit tett”

– mondta a bíró az ítélethirdetéskor a bíróság által rendelkezésre bocsátott jegyzőkönyv szerint.

Murugayan ügyvédje, Joseph Chen elmondta, hogy védence egyik családtagja kérte, hogy nyújtson be fellebbezést, amelyben 15-16 évnél rövidebb börtönbüntetést kér, hogy a nő szabadulása után is együtt lehessen a gyermekeivel – írja a Guardian.

„A pszichiátriai zavarral küzdő emberek másképp látják a dolgokat, nem tudják kihúzni magukat a helyzetből. A családtag számára a 30 éves büntetés ugyanolyan rossz, mint az életfogytiglani börtönbüntetés”

– mondta.