Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

16 év után távozik a képernyőről a TV2 ikonikus sorozata

A TV2 Csoport bejelentette, hogy idén véget ér a Jóban Rosszban, sokak kedvenc sorozata.

Fotó: Facebook/Jóban Rosszban
Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

Megszűnik a TV2 meghatározó sorozata, a Jóban Rosszban. A stáb július végéig forgat, a nézők azonban még néhány hónapig láthatják a képernyőn a Csillagkút lakóinak mindennapjairól szóló, ikonikus sorozatot.

A Jóban Rosszbant 2005 januárjában mutatta be a TV2, és a csatorna nézői hamar megszerették a Csillagkút lakóit. A sorozat 2016 augusztusában a SuperTV2-re költözött, itt is népszerű maradt azonban, a karakterek fordulatos magánéletét, dilemmáit, kalandjait százezrek követték naponta. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A Tények.hu szerint a hazai fogyasztók tévénézési szokásai sokat változtak az elmúlt öt évben, a Jóban Rosszban azonban mégis a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt 2021. első öt hónapjában. 

„Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk” – közölte Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a döntéssel kapcsolatban. 

Július 5-től viszont újra képernyőre kerül a Doktor Balaton, ami a Tények.hu szerint bőven tartogat meglepetéseket a nézők számára. 

A magyar nézőknek idén egy másik legendás sorozattól is búcsút kellett venniük, a Barátok Közt ugyanis szintén távozik a képernyőről.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.