Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Halálos balesettel kezdődött a nap az M7-es autópályán

Tragikus módon vette kezdetét a szerdai nap az M7-es autópályán, miután életét vesztette valaki a pályáról lehajtván.

Fotó: Pixabay
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. június 23-án 3 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 23-as kilométerszelvényénél a fővárosból kifelé vezető oldalon, Érd térségében egy autó lehajtott a pályáról. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – olvasható a police.hu jelentésében.

“Három család életét tette tönkre” a szegedi kettős gyilkos Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A rendőrök a halálos balesetet követően megkezdték a helyszínelést. Egyelőre nem tudni, hogy milyen okok miatt tért le a vezető a pályáról, aki a helyszínen életét vesztette a súlyos sérülései következtében.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.