Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,81 Ft
Euró
389,79 Ft
Font
455,57 Ft
Bitcoin
59,277 $

Tóth Gabi fenséges és különleges ruhája a hét kedvence

A népviselet különösen jól áll Tóth Gabinak, aki már nem egyszer mutatta meg magát hasonló környezetben, és ezúttal is nagy megtiszteltetés érte.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdemes megnézni, hogy Gabi milyen komoly átalakuláson ment keresztül karrierje kezdete óta. Azóta hosszú évek teltek el, családot alapított és megtalálta azt a stílust, ami igazán önmaga, és remekül áll neki.

Ez talán nem is a keresésről, hanem sokkal inkább a fejlődésről és a változásokról szól. Az ember mindig változik, új dolgokat tapasztal meg, és az idő múlásával más dolgok lesznek fontosak számára, ami egy teljesen normális folyamat. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Gabi az évek alatt nem egyszer váltott stílust, egyrészt amiatt is, mert szimplán haladt a korral, majd a tini énekesnőből egy igazi díva lett, aki különböző stílusokba kóstolt bele a zenevilágban, ami mindig rejt érdekességeket.

Többek között ezzel is küzd Exatlon-Anna, nem lehet könnyű

Ez Gabiról is elmondható, gyakran okoz meglepetést és azt kell mondjuk, hogy a népviselet különösen jól áll neki. Talán ez az, ami a leginkább kifejezi a karakterét, és láthatóan nagyon jól érzi magát benne.

Lapozó: 1 2