Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Palvin Barbi a nyár eddigi legvonzóbb képeivel köszönt be, szimplán tökéletes

A világhírű magyar modellt illetően már régóta hozzászokhattunk a minőséghez, de ez nem jelenti azt, hogy időről időre ne tudna újra és újra meglepni bennünket.

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég újabb mérföldkövet ünnepelhetett a világ egyik leghíresebb modellje, aki történetesen Magyarországról származik. Joggal lehetünk rá büszkék, és továbbra is azok leszünk, ez senki számára nem lehet kérdés.

Ez a mérföldkő az Instagram oldalához köthető, ami immáron több mint 16 millió követőt számol. Senki számára nem kell hangsúlyoznunk, hogy ezzel Palvin Barbi messze a legnépszerűbb magyar sztár a közösségi médiás platformon. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az előnye gyakorlatilag behozhatatlan, és valószínűleg a 20 milliós követőszám sem elérhetetlen számára. Érdekes lesz látni, hogy az év végéig a számláló mennyit fog mutatni, de nem kizárt, hogy meglesz a 17 millió.

Palvin Barbi mosolya a nap fénypontja

Ha mindez kizárólag Barbi különlegességén és szépségén múlna, akkor ez a szám jóval nagyobb értéket mutatna, de mint mondtuk, ez a 16 millió is egy őrületesen magas szám. A legutóbbi posztja is már 1,1 millió like felett jár, szintén nem véletlenül.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.