18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Arra kényszerítette 13 éves lányát egy nő, hogy segítsen elásni 4 éves húgának holttestét

Három napig a mosószobában kellett állnia a négyéves gyermeknek büntetésből, amiért széklettel szennyezte be nadrágját.

Fotó: Unsplash/Brittney In Beta
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Arra kényszerítette 13 éves lányát egy amerikai anya, hogy segítsen elásni négyéves húgának holttestét otthonuk kertjében. A gyermek maradványaira múlt hónapban találtak rá a hatóságok – írja az NBC News.

Charlotte-Mecklenburg rendőrsége eljárást indított a 31 éves Malikah Bennett ellen, akit gyilkossággal, gyermekbántalmazással, bántalmazással és a gyermek halálának eltitkolásával vádolnak. Bennett ellen három eljárás indult 2020 februárjában gyermekbántalmazásért. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

A rendőrség Bennett édesanyját, az 53 éves Tammy Taylort is letartóztatta a gyermek halálának eltitkolásáért és a gyilkosságban betöltött szerepéért.

Miegellic “Jelli” Young maradványait május 21-én fedezték fel a hatóságok charlotte-i otthonában. A gyanú szerint Miegellic édesanyja arra kényszerítette a gyermeket, hogy három napon keresztül állva maradjon a mosókonyhában, amiért széklettel szennyezte be nadrágját.

13 éves nővére a rendőrségnek elmondta, hogy Miegellic a “büntetése” során annyira legyengült, hogy nem bírt tovább állva maradni, kizuhant a hátsó ajtón és beütötte a fejét. Bennett megpróbálta újraéleszteni a gyermeket, sikertelenül. 

Bennett ezután két műanyag szemeteszsákba rejtette négyéves kislányának holttestét egy autó csomagtartójában, de a bomlás erős szaga miatt végül öt nap után úgy döntött, hogy elássa a gyermek maradványait.

Bennett az autóval elment ásót vásárolni, majd miután kiásott egy lyukat a hátsó kertben, arra kényszerítette 13 éves lányát, hogy húga holttestét az autóból kivegye, a lyukba helyezze, majd földdel fedje be.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.