Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Hivatalos: újabb zseniális játékot ad ingyen a Sony!

Hétfőn mindenkit megleptek a japánok, amikor a júniusi PS Plus kínálatának első játékát, a Call of Duty: WWII-t bemutatták, most viszont még egy szuper game-et jelentettek be.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Hétfőn mindenkit megleptek a japánok, amikor a júniusi PS Plus kínálatának első játékát, a Call of Duty: WWII-t bemutatták, most viszont még egy szuper game-et jelentettek be.

A Sony, számára az előfizetői a legfontosabbak, akiknek a stabil multiplayer szervereken kívül havi rendszerességgel teljesen ingyen játszható game-eket szolgáltat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ez júniusban sem lesz másként, azonban egy nem várt gyöngyszem érkezett a már amúgy is hatalmas könyvtárba.

A korábban belengetett, YouTube-reklámokban fel-feltűnő ízelítők úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak, mivel nem mást, mint az EA egyik legnépszerűbb Csillagok háborúja tematikájú lövöldözős FPS-ét, illetve TPS-ét, a 2017 novemberében megjelent Star Wars: Battlefront II-t tölthetjük le a konzolunkra, feltéve, ha rendelkezünk PS Plusszal.

A játék a 2015-ös Star Wars: Battlefront folytatása, sokkal több játékelemmel, multiplayer térképpel, egyjátékos kampánnyal, ezeken felül pedig már két éve aktív támogatást élvez és körülbelül kéthavonta ingyenes frissítések érkeznek hozzá. A legutóbbi nagyobb update-et The Rise of Skywalker néven dobták ki, amelyben vadonatúj hősöket kaptak a gamerek, ezen kívül a tavaly decemberi Celebration Edition frissítésben szintén plusz tartalom érkezett.

Aki eddig még nem iratkozott fel a PlayStation Plusra, az jól teszi, ha kivárja a következő leárazásokat, ugyanis a PS5 bemutatójával párhuzamban, június 4-én indul útjának a Sony webáruházának egyik legnagyobb nyári vására, amelyen 20 és 30 százalékos kedvezménnyel fizethetünk elő a 3, illetve 12 hónapos szolgáltatásra.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.