Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,565 $

Curtis ezt most sem aprózta el, csak irigyelni tudjuk

Nagyon boldog a híres rapper, az élete most valóban egyensúlyba kerülhetett, és imád szivarozni, ebből vett egy nagyobb csomaggal.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Minden embernek vannak gyengébb pillanatai, nehezebb időszakai, és Curtis sem kivétel. Voltak, akik nagyon sokan támadták emiatt, de ő sokkal inkább foglalkozott azzal, hogy tanuljon a hibáiból és erősebbé váljon.

Ez meg is történt, sokat tanult a hibáiból, de ugyanaz a karakter maradt, akit megkedveltek, megszerettek a rajongói. Szép számmal vannak, jól jelzi mindezt az is, hogy már több mint 305 ezer követőt számol az Instagramon. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Az Újpest korábbi labdarúgója, aki gyerekkora óta imádja a klubot és az még mindig fontos számára, kihasználja az élet szép pillanatait, legyen szó zenéről, a családról, a gyerekéről, a barátnőjéről, a barátairól, vagy a szivarozásról.

Exatlon-Lilkó elárulta, volt egy pont, amikor szerinte „sokkot” kapott

Curtis nagyon szereti a szivarokat, és most egy nagyobb csomaggal a kezében jelentkezett be, ami nem egy szál szivart tartalmaz. Egy ideig valószínűleg nem kell új szivart vásárolnia, ráadásul ezek igazán jó minőségű termékek.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.