Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
63,196 $

Forrásban lévő cukros vízzel gyilkolta meg férjét egy nő Nagy-Britanniában

Az 59 éves Corinne Smith egy vödörnyi forrásban lévő cukros vízzel öntötte le alvó férjét egy veszekedést követően, a férfi belehalt égési sérüléseibe.

Illusztráció. Forrás: Pixabay
Külföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Gyilkosság vádjával bűnösnek talált a bíróság egy nőt, aki forró cukros vízzel öntötte le egy veszekedés után bosszúból férjét, írja a BBC. Az 59 éves nestoni Corinne Smith 81 éves férje, Michael Baines éppen aludt, amikor a támadás történt, égési sérüléseibe öt héttel később halt bele. Smith tagadta, hogy meggyilkolta volna a férfit, akivel 38 éve élt együtt, azonban az esküdtszék bűnösnek ítélte.

A királyi rendőrség elmondása szerint Smith, aki férje gondozója is volt egyben, vele és egy másik családtaggal veszekedett a gyilkosság előtt nem pár órával, éjfél után aztán fogott egy vödröt, egy teáskancsóban vizet forralt és cukrot adott hozzá, hogy forróbb legyen és jobban tapadjon. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Ezután a forrásban lévő keveréket az alvó férfira öntötte, majd sírva átrohant a szomszédaihoz, akiknek azt mondta, „lehet, megölte” a férjét. A kiérkező rendőrök az áldozatot eszméleténél, de a fájdalomtól meggyötörve találták, kórházba szállították, ám a teste harmadán súlyos égési sérüléseket szenvedő férfi elhunyt.

Smith egy idő után elismerte, hogy ő gyilkolta meg férjét, azonban azzal védekezett, hogy hirtelen felindulásból tette. A nyomozók szerint azonban a bizonyítékok azt mutatják, pontosan tudta, mire készül, amikor cukrot tett a vízhez, ez pedig az esküdtszék szerint bizonyítja, hogy előre eltervelten, bosszúból gyilkolt.”

Már látványra is erős lett az Apple legújabb iPad Pro-ja

Az Apple május 7-én, Let Loose nevű eseményén mutatta be az új iPad Pro szériát, amely évek óta a legnagyobb frissítést hozza az iPadekhez.