Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Két ember életét vesztette egy lövöldözésben Németországban, az elkövető szökésben van

A rendőrség közleménye szerint az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található Espelkamp belvárosában ma késő délelőtt lövöldözés történt.

Fotó: Flickr/Marco_Broscheit
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A tragédiában egy nő és egy férfi a helyszínen életét vesztette. A SEK (Különleges Műveleti Parancsnokság) egységei már a helyszínen vannak, az elkövető azonban még mindig szökésben van – közölte a rendőrség.

A rendőrség közleménye szerint az elkövetőnél fegyver is van. A rendőrség kezdetben ámokfutást feltételezett, de a BILD információi szerint féltékenységből történt a lövöldözés. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A helyszín az Észak-Rajna-Vesztfália északkeleti részén fekvő, 25 ezres lakosú Espelkamp város központjában található. Az első jelentések szerint az egyik áldozatot egy házban, a másikat pedig a ház előtt lőtték le.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.