Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Csak keressük a szavakat Nemazalány új bikinis képei után

Ha valami igazán jól áll Fanninak, akkor az a víz és a bikini, valamint a nyári napfény, ami szépen világítja meg az arcát és a testét.

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jó látni azt, hogy az emberek többet mosolyognak a nyitások óta, és szinte már teljes mértékben visszakaphattuk a régi életünket. Kevés korlátozás maradt életben, és azok, akik rendelkeznek védettségi kártyával, valóban szinte teljesen ugyanazt az életet élhetik, mint a vírus előtt.

Nyilván óvatosnak kell maradnunk, betartva a korlátozásokat, hogy egy esetleges következő hullám már ne okozzon nagyobb gondokat. Most azonban minden a jó időről, a nyárról, a programokról és az utazásokról szól. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az emberek immáron mernek utazni, és szükségük is van erre, hogy feltöltődjenek, valami egészen újat lássanak. A sztárok sem különböznek ebben, hiába ismertek, ugyanazokra a dolgokra vágynak, mint mi.

Zséda úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna, nagyon szexi

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni az egyik legnépszerűbb sztár a fiatalok körében, hiszen ő maga is az. A YouTube egyik legnagyobb híressége, aki igazi zenei karriert tudott építeni a platform segítségével, egy csodálatos helyen kapcsolódik ki.

Lapozó: 1 2