Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Egészen megható poszttal jelentkezett a Konyhafőnök sztárja

Sárközi Ákos egy végtelenül boldog ember, elsősorban a családja miatt, akik nagyon fontosak számára, és most egy igen különleges évforduló kapcsán posztolt.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már több alkalommal is megjegyeztük, hogy mennyire kedveljük Ákos karakterét, akit sokan a Konyhafőnökből ismerhettek meg. Hazánk egyik legjobb chefje szó szerint csodákra képes a konyhában, és ezt már nem egyszer mutatta be.

A legutóbbi évadban is voltak olyan jelenetek, amikor neki kellett főznie a pult mögött, de megállíthatatlan volt, akárcsak a versenyzője, ugyanis Roli nyerte meg a 10 millió forintos fődíjat Mengyi ellen a döntőben. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Nagy csata volt ez közöttük, és Mengyi szintén megérdemelte volna a győzelmet, és Rácz Jenő szemében igazi konyhafőnökké vált. Nagyon elismerő szavakat fogalmazott meg Mengyiről a finálét követően.

Ákos szép lassan 150 ezer követőt tudhat a neve mellett az Instgram oldalán, és most egy nagyon kedves emléket osztott meg, ami mellé képet is csatolt. A boldogság tárgya, hogy évfordulót ünnepelt a szerelmével, akit élete utolsó pillanatáig szeretni fog.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.