Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A GTA sorozat kiadójának főnöke is kifejtette véleményét a PS5-ről és a Series X-ről

A Rockstar Games anyacégének, a Take-Twonak a vezérigazgatója arról beszélt, milyen lehetőségeket lát az érkező next-gen konzolokban.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Rockstar Games anyacégének, a Take-Twonak a vezérigazgatója arról beszélt, milyen lehetőségeket lát az érkező next-gen konzolokban.

A Grand Theft Auto 6 fejlesztése állítólag már javában zajlik, a kiszivárgott információk szerint pedig egészen biztosan megkapjuk a gengszter szimulátor következő részét a következő generációs játékgépekre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A szóbeszédek és a hatalmas hype közepette a Bernstein éves stratégiai konfenerncián a Take-Two elnöke, Strauss Zelnick osztotta meg tapasztalatait és észrevételeit a következő generációs konzolokkal kapcsolatban.

„Nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis végre nagyobb teret kaphat a kreativitásunk. Már egy ideje az új technológiára fejlesztünk, így tisztában vagyunk vele, meddig juthatunk. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a cégünk számára jobb memóriafelhasználást, realisztikusabb grafikát, részletesebb kidolgozottságot, villámgyors sebességet és több animálható karaktert biztosít a next-gen.”

Zelnick rámutatott a Red Dead Redemption 2 és a Red Dead Redemption 1 közti különbségekre. Szerinte egyértelműen látszik a konzolgenerációk közötti fejlődés és az, hogy mennyire részletgazdagabb és kifinomultabb megoldásokat tudtak eszközölni a PS4-en és az Xbox One-on a PS3-hoz és az Xbox 360-hoz képest, ami a következő generációs játékgépeken ugyanúgy megmutatkozhat.

A Take-Two főnökének jövőbeni tervei között szerepel az is, hogy olyan game-eket készítsenek, amelyek megkülönböztethetetlenek lesznek a valódi világtól.

„Idővel a rendszereink annyira szofisztikáltakká válhatnak, hogy lehetetlen lesz észrevenni az eltéréseket a számítógépek által generált képek és a kamerák felvételei között. Eljöhet az idő, amikor a fotórealizmus elérésére törekszünk majd.”

Zelnick hozzátette, a következő NBA 2K játék grafikája már majdnem annyira tökéletes, hogy a laikusok nem tudnák megmondani, az igazi tévés közvetítést nézik-e vagy sem.

A valósághűségre való törekvés nem jelenti azonban automatikusan azt, hogy mostantól minden játékuk csúcsminőségű látványvilággal fog rendelkezni. Zelnick megjegyezte, hogy a Borderlands sorozat marad a jól megszokott stílusánál, a többi game-ről egyel♪re nem beszélt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.