Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Egyelőre csak 5000 szurkoló vette át a belépéshez szükséges Eb-karszalagot

A keddi magyar-portugál labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés megtekintéséhez szükséges karszalagot eddig még csak 5000 szurkoló vette át.

A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság megnyitó ünnepsége az A csoport elsõ fordulójának Törökország-Olaszország mérkõzése elõtt a római Olimpiai Stadionban 2021. június 11-én. MTI/AP/Pool/Alessandra Tarantino
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sipos Jenő, a magyar szövetség (MLSZ) szóvivője ezért ismételten felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy lehetőleg még hétfőn vegyék át a belépéshez szükséges karszalagot, mert ha ezt sokan a mérkőzés napjára hagyják, akkor azokra hatalmas sorban állás vár majd.

„Fontos, hogy a védettséget igazoló plasztikkártyát és a mobilalkalmazáson bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők, ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat. A védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni. Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek” Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

mondta az MTI-nek Sipos Jenő, aki kiemelte, mindenki kizárólag a saját karszalagját veheti át.

Tájékoztatása szerint a Groupama Arénánál a Sas-szobor mellett, a Városligetben a Dózsa György úton és a Papp László Budapest Sportarénánál lehet hozzájutni a karszalagokhoz, amelyek elengedhetetlenek a belépéshez a Puskás Arénába.

Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8 órától 20 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7 órakor nyitnak, és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, azaz aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását.

„A legnagyobb sorok várhatóan az Aréna közelében lesznek, javasoljuk mindenkinek a másik két helyszín igénybevételét, lehetőleg már a mérkőzések napja előtt. A meccsek kezdése előtt nagy sor várható” – fogalmazott Sipos, aki hozzátette, a külföldről érkező szurkolók a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat.

„A kiskorú drukkerek igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása, kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket” – közölte Sipos.

A Puskás Arénában kedden rendezik az első mérkőzést, amelyen a magyarok a címvédő portugálokkal találkoznak, szombaton pedig a világbajnok franciákat fogadja a nemzeti együttes. Jövő szerdán francia-portugál találkozóra kerül sor a Puskás Arénában, ahol június 27-én még egy nyolcaddöntőt rendeznek.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.