Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Vajna Timi reagált: „Soha nem szülnék érdekből…”

Timi úgy érzi, ha nincs meg a kellő nyugalom, akkor biztosan elvetélne, és ezt nyilván nem akarja, így először a lelki béke megtalálása a cél nála.

...svg content...Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Időről időre kiemelt témát szolgáltat a sajtóban Vajna Timi élete, ami nem lehet könnyű számára. Továbbra sincs 100%-os állapotban lelkileg, és most ismét reagálnia kellett a sajtóban megjelent hírekre, ami a gyerekvállalással kapcsolatos.

„A mai hírekre reagálva: egyik barátom sem unszol a gyerekvállalással, ez megint egyes újságírók kitalációja. Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik.” – írta Timi a hivatalos Instagram oldalán. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Timi úgy érzi, biztosan elvetélne, ha nincs meg a kellő nyugalom körülötte, valamint egyértelművé tette, hogy soha nem szülne érdekből. Ennél számára sokkal fontosabb a gyermek lelke, és az, hogy egy szerető családban lássa meg a napvilágot

„Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet… (biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom) soha nem szülnék érdekből…” – folytatta a hosszabb posztjában a magyar híresség.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.