Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,24 Ft
Euró
391,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
62,280 $

Opitz Barbi felülről szelfizte magát egy szexi pink felsőben

Az énekesnő és X-Faktor-győztes egy kisebb mosoly keretében jelentkezett be az Instagram oldalán, ami egyre nagyobb és nagyobb.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Néha talán sokan szeretnének olyan híresek és ismertek lenni, mint Opitz Barbi, aki évek óta egyik meghatározó tagja a magyar sztároknak. Annak ellenére, hogy visszafogottabb, lassan már 280 ezer követőt számol az Instagram oldalán.

Körülötte nincsenek balhék, ritkábban szólal meg a sajtóban, de aktív tagja a közösségi média világának, már csak a rengeteg követője miatt is. Ez egy kiváló felület arra, hogy kapcsolatban maradjon a rajongókkal, akik imádják őt. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Valószínűleg vannak olyanok is, akik nemcsak az énekhangja miatt követik őt, mivel Barbi testi adottságai igen látványosak, és a nyári formája kifejezetten erős lett. Az elmúlt egy évben láthatóan fogyott, még csinosabb, mint eddig.

Opitz Barbi megint magasra tette a lécet, most edzőcuccban

Ennek köszönhetően a róla készült képek is nagyobb figyelmet kaphatnak, és igyekszik új ruhákkal, szettekkel előállni. Nagyszerűen ötvözi a sportosságot az eleganciával, miközben jól kombinálja a színeket.

Lapozó: 1 2