Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Valószínűleg egy tömegsírt találtak az auschwitzi haláltábor közelében

Egy lengyel lakos egy eddig feltehetően felfedezetlen tömegsírt tárt fel a hírhedt auschwitzi náci haláltábor közelében.

...svg content...Fotó: Flickr/Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Pol
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ország rendőrsége és ügyészei most vizsgálják a leletet, miután az ismeretlen lakos mintegy 12 emberi koponyát és számos más emberi csontot fedezett fel a Sola folyó partján – számolt be az ABC News.

A hátborzongató felfedezést a dél-lengyelországi Oswiecim város közelében tették, amikor a folyó vízszintje a beszámolók szerint rendkívül alacsony volt. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A rendőrség jelenleg is vizsgálja, hogy a maradványok a haláltáborhoz köthetők-e, de az Auschwitzi Múzeum szóvivője pénteken azt mondta az ABC-nek, hogy a tábor területén kívül fedezték fel őket.

Több mint egymillió embert öltek meg a táborban a második világháború alatt, amelyet a németek építettek a holokauszt idején.

A holokauszt idején Auschwitzban meggyilkolt emberek többsége európai zsidó volt, de orosz katonákat, cigányokat, német disszidenseket és másokat is megöltek ott Adolf Hitler csapatai.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.