Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

A Konyhafőnök: ezt mondta Zé Roli győzelme és Mengyi második helyét követően

Fördős Zé is posztolt a nagy finálé után, ráadásul nem is akármilyet, és a kép mellé csatolt pár fontosabb gondolatot.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a Konyhafőnök új évada, ami talán minden eddigit képes volt felülmúlni. Egy nagyon különleges mezőny állt össze, sok olyan versenyzővel, akik miatt valóban érdemes volt követni az eseményeket.

Ugyanakkor már a kezdetektől lehetett érezni, hogy három olyan versenyzője is van a mezőnynek, akik a többiek előtt járnak, független attól, hogy többek között a későbbi győztes is állt kiesőzónában, például Orsi ellen, aki végül harmadik lett. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

A döntőt Roli húzta be, aminek nyilván nagyon örült, és a pénzt a saját vendéglátós vállalkozásba fekteti be. Mengyi sem szomorkodhat, mert nagy lehetőségek nyílhatnak meg előtte, köszönhetően a végtelenül aranyos, különleges és kivételes karakterének, illetve tehetségének.

Nemazalány egyenesen tarol ezzel az extra-szexi képpel

„Aki nem élte át, nehezen tudja elképzelni, miken mennek keresztül a versenyzőink!” – kezdte a posztjában Zé, aki mögött van pár évad, és pontosan tudja, hogy egyes szituációk milyen nehezek tudnak lenni a versenyzők számára.

„Kivétel nélkül szívből gratulálok mindegyik résztvevőnek, a döntőseinknek, Mengyinek és külön Rolinak, az új Konyhafőnöknek, fantasztikus zsűritársaimnak, az egész stábnak és legeslegfőképpen saját magamnak!! Találkozunk, addig is szeressétek egymást!”

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.