Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Vasvári Vivien valójában egy sellő?

A kérdés nyilván költői és nem a valóságot tükrözi, de ha megnézitek a róla készült bikinis képet, érteni fogjátok, hogy mire gondolunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Villámtempóban halad előre Vasvári Vivien karrierje, aki napról napra egyre népszerűbb, és ehhez nincsen szüksége botrányokra, szimplán magát adja, a nagyon is érdekes és különleges karaktrét, amit sok ezren imádnak.

Vivien igen komoly teret nyert magának a médiában, hatalmas a rajongótábora, miközben elmondhatja magáról, hogy Magyarország egyik legnagyobb Instagram oldala az övé. Bámulatos számokat produkál, így nem csoda, ha sokan szeretnének vele dolgozni. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A híres modell és a Farm VIP sztárja már több mint 553 ezer követőt tudhat a neve mellett. Nem kérdés, hogy hamarosan a 600 ezer is meglesz neki, amivel egy még elittebb körbe léphet be, ahol csak kevesen vannak.

Úgy táncol Britney Spears a szexi pink bikinijében, hogy beleszédültünk

Vivi is nagyon élvezi a napsütést, a nyarat és a jó időt. Egy ideje tudhatjuk, hogy mi a következő úti célja, ami szintén izgalmasnak ígérkezik. Szóval csak a szokásos, zajlik körülötte az élet, és ontja magából a tartalmakat.

Most egy nagyon szexi bikinis képpel jelentkezett be, mintha csak egy sellő jelent volna meg előttünk. Kifejezetten jól áll neki ez a tengerkék szín, és úgy tűnik, nemcsak mi gondoljuk így. A háttér is önmagért beszél.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.