Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő hatalmas ajándéka Mengyinek

Eljött a döntő harmadik napja, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ismét búcsúzik valaki a versenytől. Az előzetes alapján érdekes és izgalmas pillanatok várnak ránk.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök legújabb évada is hamarosan véget ér, szünetre megy a produkció, de addig még van egy kis időnk arra, hogy kiélvezzük a döntő perceit. Az új előzetes is azt sugallja, hogy nem ment minden a tervek szerint.

Ez már a harmadik nap a döntők hetében, és az előző kettőhöz hasonlóan megint el kell köszönni valakitől. Legutóbb Martina távozott, akinek több megingása is volt kedden, így nem okozott nagy meglepetést a kiesése. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

Az azonban már sokkal inkább, hogy a veszélyzónában Roli, a legnagyobb esélyesnek tartott versenyző állt Martina mellett. Kérdés, hogy ez milyen hatással lesz rá, mert még egy ilyen gyengébb nap nem valószínű, hogy bele fog férni.

Palvin Barbi mosolya a nap fénypontja

A kihívások adottak, és a feladatok már nem lesznek egyszerűbbek. Sőt, valójában minden csak nehezedik, és most derül ki igazán, hogy ki alkalmas a feladatra. Itt már a legkisebb hiba is sokba kerülhet.

Fördős Zé bejelentette, hogy a versenyzőknek egy iszonyatosan pörgős feladatara kell számítaniuk. Mengyi is főszerepet kap, de egyelőre nem tudjuk, hogy miért. Rácz Jenő pedig olyasvalamit adott át neki, ami hatalmas erőt adhat számára.