Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

A Konyhafőnök: majdnem kiesett a legnagyobb favorit

Nagyon kevésen múlhatott, hogy a talán legnagyobb favoritnak tartott versenyző búcsúzzon a konyhafőnök mezőnyétől.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez már a döntők hete a Konyhafőnök aktuális évadában, ami azt is jelenti, hogy hamarosan kiderül, ki nyeri meg a 10 millió forintos fődíjat. Napról napra egyre kevesebben vannak a mezőnyben, és hétfőhöz hasonlóan kedden is elköszöntek az egyik versenyzőtől.

Izgalmas pillanatokat láthattunk a konyhában, ahol nem minden ment a versenyzők tervei szerint. Volt egy olyan feladat, ami gyakorlatilag mindenkinek feladta a leckét, de Mengyi megmutatta, hogyan is kell ezt csinálni. Soron kívül Május végén indul a vendéglátó üzletek támogatási programja, elsőként ők pályázhatnak

Többek között Mengyi is továbbjutott, bár nem elsőként, és az mindenképpen meglepetést jelentett, hogy Roli kiesőzónába került, akit eddig talán a legnagyobb favoritnak tartottak Orsi és Mengyi előtt. A döntőkben azonban már bármi megtörténhet, érdekes lesz látni a folytatást.

Opitz Barbi ezúttal nyári ruhában mutatta meg bomba alakját

Végül Martinának kellett búcsúznia, aki természetesen csalódott volt, de az út számára véget ért a Konyhafőnökben, már nincs esélye arra, hogy megszerezze a nagy pénznyereményt. „Nagyon jó versenyzőm voltál.” – mondta Rácz Jenő.

A chef kihangsúlyozta, hatalmas dolog ott lenni a TOP-5-ben, és szerinte Martina nagy utat tett meg, büszke lehet arra a teljesítményre, amit mutatott. A kiesett versenyző a könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy miért szeretett volna annyira bizonyítani.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.