Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,033 $

Eltűnt egy 41 éves törökszentmiklósi férfi

A törökszentmiklósi rendőrök most a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják az eltűnt törökszentmiklósi férfit.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást folytat Fodor Lajos eltűnése ügyében. A 41 éves törökszentmiklósi férfi 2021. június 7-én az esti órákban utolsó ismert tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrség által közzétett fotó az eltűnt Fodor Lajosról

Az eltűnt személy kb. 175 cm magas, átlagos testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható Fodor Lajos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.