Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Vasvári Vivi elárulta, nem szereti a sminket, és a sminkelés nem a legnagyobb erőssége

Vivien a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt a rajongói kérdésekre, többek között arra is, hogy hogyan áll a sminkeléssel.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivient sokan másnak gondolták, mint amilyen valójában. A Farm VIP azonban rengeteg embert ébreszthetett rá arra, hogy a híres modell sokkal több annál, mint azt valaha is gondolták róla az emberek.

Már számtalanszor leírtuk, imádjuk Vivien karakterét, aki mindig igyekszik valami kis pluszt adni a posztjaival, és természetesen törődik a követőivel, akik nélkül nem lehetne ilyen sikeres, hiszen ez is hozzátartozik egy karrierhez. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Vivien arról is megkérdezték az Instagram oldalán, hogy mindennap használ-e sminket. „Miden nap sminkelsz? Olyan szép a bőröd.” – jegyezte meg az egyik követő, aki valószínűleg szintén folyamatosan figyelemmel követi a Viviennel történteket.

„Nem szeretem a sminket, de néha kell. Minimális. Mai napig nem tudok jól sminkelni, így elég egy alapozó, bronzosító, és egy rúzs.” – kezdte a válaszában Vivi, aki mindig nagyon őszinte, a kérdések megválaszolásában is.

Kiss Ramóna három szelfije a Mintaapák forgatásáról, amit imádni fogsz

„Szempillafestés pedig akkor, amikor nincs műszempillám, bár érzékeny a szemem, és van, hogy nem tetetek fel, és van, hogy nagyon soknak találom magamon.” – fejezte be a válaszát a mindig nagyon vonzó modell.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.