Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,54 Ft
Euró
387,08 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,035 $

Exatlon-Bálint a finálé után Palik Lászlóhoz is érzelmes szavakat fogalmazott meg

Bálint rendkívül hálás Palik Lászlónak azért, hogy eljuthatott Dominikára, megkapta a nagy lehetőséget.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bálint az első naptól a végéig ott volt Dominikán az Exatlon Hungary harmadik évadában, amit végül sikerült megnyernie. Ákos ellen döntőzött, és hatalmas teljesítményt nyújtott, joggal vehette át a 15 milliós fődíjat.

Nem sokkal a döntő után szembesült azzal, hogy mennyi új követője lett, és ez a szám valószínűleg később még nagyobb lesz. Rettentő hálás, többek között Paliknak is, aki minden egyes versenynél ott volt. Soron kívül Két megyére is másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

„Sziaaaasztok! Több mint 5 hónap után visszatértem ide az Instagramra megint. Köszönöm Donátnak, hogy kezelted végig és dolgoztál sokat a fiókommal. Nagyon nagyooon köszönöm azt a rengeteg biztatást és pozitív energiát amit kaptam mindenkitől.” – írta a posztjában Bálint.

„Látva, hogy mekkorára nőtt a követő táborom és olvasva a kommenteket, eszméletlenül hálás vagyok nektek, hogy ennyi jó szót kaptam tőletek és hogy ennyien szurkoltatok a hosszú út során. Jelenleg még nem is nagyon fogom fel ezt a helyzetet, mert ennyi elismerést sosem kaptam még ilyen rövid idő alatt, és elképesztően jól esik. SZUPEREK VAGYTOK!”

„A csapatomnak pedig rendkívül hálás vagyok, hogy végig kísértek ezen a hatalmas megmérettetésen és hogy jóban, rosszban együtt harcoltunk mindig és tartottuk egymásban a lelket. Nélkületek nem lettem volna ilyen erős, mert támogattatok mindig és segítettetek átvészelni a szeretteim hiányát.”

„Bajnokok, nektek köszönöm azt a rengeteg izgalmas pillanatot, amit szereztünk egymásnak a pályán, mivel sosem hagytátok, hogy könnyen nyerjünk és felejthetetlen harcokat vívtunk. A végén pedig nagyoon jól esett a biztatás amit kaptam tőletek is!”

Exatlon-Gréti szerinte emiatt nyerte meg a 15 milliós fődíjat

„Ákos, te pedig itt a végén brutális voltál. Elismerésem, hogy valaki képes így jönni egy pályán, megcsináltad a lehetetlent, szó szerint végig repültél a pályán. Annak pedig főleg örülök, hogy jó kedvvel és mosolygósan fejeztük be, itthon pedig folytatjuk az utunkat.”

„Végül, de nem utolsó sorban óriási köszönet a TV2-nek, a szerkesztőségnek, minden ott dolgozónak és legfőképpen neked, Palik Lászlónak, hogy eljuthattam Dominikára és megkaptam a lehetőséget, hogy megvívjam életem eddigi legnagyobb harcát.”