Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Exatlon-Dóri legszebb pillanatai: a 15 milliós álom szertefoszlása

Amikor már a többség azt hitte, hogy biztosan Dóri nyeri az Exatlont, jött Gréti, és magabiztosan behúzta a döntőt.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dorottya már az elejétől kezdve felhívta magára a figyelmet, és nemcsak a teljesítményével, ami miatt sokszor nem tudtak mit kezdeni vele az ellenfelek. Nem egyszer rendkívül rosszul reagálta le a vereségeket, és közben nem a megfelelő stílusban szólt oda a társainak, akik csak segíteni akartak.

Ebből több konfliktus is lett, és a végére már jobbnak láttak a csapattársak, ha inkább nem mondanak semmit. Erősen megosztó volt a nézők körében, legalábbis a közösségi médiában megjelent kommentek erősek erre utaltak. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Dóri talán jobban jár, ha azokat nem olvassa vissza, mert rengeteg durva hozzászólás született róla, ami egyáltalán nem tenne jót a lelkének. Elmondása szerint sokat tanult ebben a majdnem hat hónapban, amit Dominikán tartott, amik segíthetik az életét.

Cristiano Ronaldo szerelme szenzációs bikinis képekkel “sokkolta” a követőket

Hiába volt a kezdetektől nagy favorit, és még a bajnokok többsége is neki szurkolt a fináléban, Gréti meglehetősen simán győzte le. Harmadik szettre sem volt szükség, a fiatal lány relatíve hamar elintézte a kérdést.

Dórinak rengeteg szép és emlékezetes jelenete volt az Exatlon Hungary harmadik évadában, ami minden eddiginél intenzívebb és izgalmasabb volt. Ebből nézhetünk meg fentebb egy rövid, de annál látványosabb összeállítást.