Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

A Konyhafőnök: ilyen hibát is ritkán látni egy versenyzőtől, Rácz Jenő is csak nézett

Gábor messze jobb versenyző annál, mint amilyen hibát vétett, ami gyakorlatilag a versenyébe került, és nem folytathatja a versenyt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A péntek este több fordulatot is hozott a Konyhafőnökben, és egy pillanatra sem unatkozhattak a nézők. A legemlékezetesebb jeleneteket ezúttal is Szonjáék hozták össze Orsival, akik váratlan módon kibékültek.

Könnyen lehet, hogy ez a kibékülés tartotta versenyben Szonját, akinek Gáborral kellett a kiesőzónában állnia. Egyiküknek sem volt jó napja, és mindketten tehetségesebbek annál, mint amilyen tányérokat kivittek a zsűri elé. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Gábornak volt egy igen amatőr hibája, ami valószínűleg soha ezelőtt nem fordult vele elő. Nem volt szerencséje és a kapkodásnak megfizette az árát. A mixer teteje beleesett a darálóba, ami után nem volt visszaút, mivel a pürét átitatta a műanyag.

Curtis tisztára úgy néz ki, mint Aguero

Ez már csak amiatt is sajnálatos volt, mert Gábor úgy érezte, hogy a püréje nemcsak kinézetre, de ízre is nagyon rendben volt. „Nagyon feszült voltam, nagyon ideges voltam, nagyon szétvetett belül a feszültség.”

Rácz Jenő versenyzője szó szerint nyakig krémes lett, ami után a chef odalépett hozzá, hogy megkérdezze, mégis mi történt. „Hogy nézel ki? Ez a pokol konyhája, azt vettem észre.” – reagált Jenő, aki próbált lelket önteni Gáborba.

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek