Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Fantasztikus ingyenes játék érkezett az Epic Games Store-ba

Ha sietünk, még jövő hét közepéig elcsíphetjük minden idők egyik legjobb ingyen kínált game-jét az Epic platformján.

Epic
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár a tavaly májusi ingyenes GTA 5-öt nehéz lesz túlszárnyalni, az Epicnél mégis igyekeznek, és egy egészen lenyűgöző játékkal kívánják elcsalogatni a Steam és a többi konkurens platform felhasználóit.

Az Epic Games Store-on 2021. június 10-ig teljesen ingyen beszerezhető a Frostpunk nevű, eszméletlen grafikával és lehengerlő játékmenettel ellátott alkotás. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Az 11 Bit Studios által készített poszt-apokaliptikus game-ben egy polgármester bőrébe bújhatunk, aki a világon fennmaradt utolsó város vezetéséről gondoskodik, a befagyott, kietlen világban azonban korántsem lesz egyszerű dolgunk, döntések sorozatával változtathatjuk meg a jövő végkimenetelét.

Lényegében tehát egy városépítős játékról van szó, viszont sokkal inkább a történetre helyeződik a hangsúly, nem egy Sim City jellegű szimulátorra kell gondolnunk, mégis egyik alapvető elemként a különböző építmények felhúzása került előtérbe.

Hogy jövő héten melyik játék váltja majd a Frostpunkot, az egyelőre kérdéses, ám minden bizonnyal ismét egy lélegzetelállító címet választhatnak az Epicnél, hiszen tovább szeretnék építeni egyébként sem kicsi gaming birodalmukat.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.