Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Kylie Jenner trükkös módon takarta el formás kebleit

Azt is mondhatnánk, hogy alig takarja valami a világsztár melleit, de ez csak részben lenne igaz. Egyszerűbb, ha megnézitek a róla készült képeket, amik ismét nagyon szexik lettek.

Fotó: Instagram/Kylie
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nehéz dolgunk lenne összeállítani egy TOP-10-es listát azon szexi hírességekről, akik aktívak a közösség médiában. Kylie Jenner nálunk biztosan ott lenne a tíz legszexibb nő között, ráadásul abszolút meghatározó tagja ennek a világnak.

Részben róla szól a közösségi média, és olyan számokat produkál, amik a többség számára elérhetetlen. Az sokat elmond, hogy a legutóbbi bejegyzésére is valamivel több mint egy óra alatt 4,3 millió like érkezett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Sok sztárnak összesen nincs ennyi követője, ami megint sokat elmond, bár ha megnézzük, hogy hányan követik az Instagramon, nem is fogunk csodálkozni. A lapok már készülhetnek, hamarosan a 240 milliomodik követője is meglesz a milliárdos szépségnek.

Exatlon: Bálintnak és Ákosnak is sok volt, amit Dóri csinált

Üzletasszonyként is letette a névjegyét, egészen hihetetlen összegeket keres, amik józan ésszel fel sem foghatóak. Hatalmas kaliber, és ehhez képest még mindig nagyon fiatal, aki sorra dobálja ki magáról a szexibbnél szexibb képeket.

Ez most sem volt másképp, nézzük csak meg közelről a szettjét, aminek nyilván a mellrésze a leghangsúlyosabb. Mintha csak rá öntötték volna, tökéletesen áll rajta, a háttér szintén megérne pár mondatot.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.