Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,301 $

Palvin Barbi útjára indított a bikiniszezont, nem is akárhogyan

A magyar modell, aki nem mellesleg világhírű is, egy igen vonzó képpel indította útjára a 2021-es bikiniszezont, aminek mi nagyon örülünk.

...svg content...Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valakit érdemes követni az Instagramon, Palvin Barbi egyértelmű választás, és nemcsak amiatt, mert a honfitársunkról van szó. Nyilván ez is szerepet játszik ebben, ahogyan az is, hogy büszkék vagyunk rá.

Emellett számtalan olyan tartalma van, amik különlegesek, és nemcsak a divat világából. Hamarosan egy újabb mérföldkövet ünnepelhet, mivel cikkünk megírásának pillanatában már közel 16 millió követője volt. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Nem, nem írtuk el… Valóban 16 millió követőről beszélünk, ami már abszolúte a topkategóriába sorolható. Reméljük, hogy a közeljövőben arról fogunk beszámolni, hogy Barbi elérte a 20 millió követőt.

Palvin Barbi egészen elbővülő képe, igazi természetes szépség

Barbi is szereti a jó időt, a nyarat és ilyenkor olyan ruhákat ölthet magára, amik még inkább kihangsúlyozzák az alakját. A modell régóta bombaformában van, emberek millióit motiválhatja, és nagyon kedveljük a természetes szépségét.

A bikiniszezon már elkezdődött, amit kvázi Barbi indított el. Még 50 perc sem telt el a poszt megjelenése óta, máris majdnem 400 ezer like volt a kép alatt. Egyszerűen nem látni az idő vasfogát Barbin, mintha még mindig csak a húszas éveiben járna.

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.