18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Fejbe dobták a baseball játékost, a következő jelenet borzasztó volt (videóval)

A Tampa Bay Rays Minor League-ben játszó dobója, Tyler Zombro állítólag stabil állapotban van a kórházban, miután csütörtökön fejbe találta egy labda, amitől a 26 éves játékos a dobódombon rángatózott.

Fotó: Unsplash/Chris Chow
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Zombro a nyolcadik körben dobott a Minor League-ben szereplő Durham Bullsnál, amikor a Norfolk Tides játékosa, Brett Cumberland egy heves ütést mért rá, melynek következtében arccal lefelé a földre rogyott, és azonnal görcsbe rándult, ami igen komoly aggodalmat váltott ki mindkét játékoskeretből.

Körülbelül 10 percig kezelték a gyepen, mielőtt hordágyon levitték a pályáról, és a közeli Duke Egyetemi Kórházba szállították. A sokkoló incidens miatt a mérkőzést lefújták, a Norfolk 12-4-es vezetésénél.

„Tyler Zombrót a durhami Duke Egyetemi Kórházba szállították, állapota stabil. Jelenleg további kezelésen és megfigyelésen vesz részt. További frissítéseket fogunk közölni, amint azok rendelkezésre állnak. Gondolataink és imáink Tylerrel, a családjával és a csapattársaival vannak”

– jelentette be a Rays közleményében.

Cumberland mindkét csapat több azon játékosa között volt, akik térdeltek, amíg Zombro orvosi kezelésben részesült, és úgy tűnt, hogy néhányan közülük a játékos felépüléséért imádkoznak. A potenciális veszélyek ellenére a Major League Baseballban mindössze egy halálesetet jegyeztek fel, ami 1920-ban történt, amikor Ray Chapman-t fejbe találta a Yankees játékosának, Carl Mays-nek a dobása – írja az RT.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.