Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,60 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,18 Ft
Bitcoin
62,768 $

A Konyhafőnök: Dér Heni váratlan megjelenése, és Szonja reakciója erre

Dér Heni váratlan megjelenése plusz nyomást jelentett a Konyhafőnök versenyzőire, akiknek rendesen feladták a leckét.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időről időre különböző sztárok jelennek meg a Konyhafőnökben, akiknek a személye nagyon nagy jelentőséggel bír. Ezúttal Dér Heni, a híres énekesnő lépett be a stúdióba, még várandós anyukaként, és igazán meglepte a versenyzőket.

A babaváró bulira külön készült a stáb, és ennek megfelelően díszítették fel a Konyhafőnök stúdióját, szemben a versenyzőkkel. Heni a kedvenc ételeit próbálta összeállítani egy menübe, kiegészítve olyan alapanyagokkal, amikre különösen szükségük van ebben az időszakban. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Sőt, Heni nagyon sokszor el is készítette ezt a menüsort odahaza, de már unja a dolgot, így valami újat várt a piros és kék csapattól. Ahogyan az énekesnő fogalmazott, egy újfajta izgalmat szeretne látni a versenyzőktől.

Tóth Andi ezt durván odarakta, a kommentelők csak néztek

Szonja elmondta, noha rendkívül szimpatikusnak tűnt neki Heni, hamar rájött, hogy a sztár imád nagyon sokat beszélni, és rengeteg elvárása is van. „Picit kezdtem megijedni, hogy így tornyosultak az elvárások.”

Ezzel még nem ért véget a történet, mert Heni babaváró bulijára újabb sztárok jelentek meg, és a lányok szavaztak az ételekről. Norbin is kezdett emiatt elhatalmasodni a nyomás, és elkezdett aggódni.