Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Így derült ki, hogy Vasvári Vivi is elkapta a vírust

Vivien őszintén beszélt arról, hogy átesett a betegségen, amiről csak nemrég szerzett tudomást a két utazása között.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magyarország más helyzetben van, mint a legtöbb ország, köszönhetően a gyors és hatékony vakcinabeszerzésnek. Egyedülálló módon hat különböző vakcinatípussal oltanak az országban, ami mellett az emberek saját maguk választhatják ki, melyik mellett teszik le a voksukat.

Az online időpontfoglaló rendszer bevezetésével még egyszerűbbé vált az oltás felvétele, aminek hála az emberek a regisztrációt követően nagyon hamar felvehetik az az oltásukat. Többek között a Pfizer vakcinájára is foglalhattak már időpontokat azok, akik úgy döntöttek, igent mondanak az oltásra. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Eddig több mint 5,2 millió oltást adtak be, amihez a hírességek is hozzájárultak, példát mutatva a honfitársaknak az oltásokkal. Sokan tünetmentesen estek át a betegségen, és még csak nem is tudták magukról, hogy fertőzöttek voltak.

Ők szerencsésnek mondhatják magukat, hogy gyakorlatilag semmit nem éreztek a fertőzésből. Vasvári Vivien is hasonlóan járt, aki csak pár héttel ezelőtt tudta meg, hogy beteg volt. „Hogy derült ki, hogy covidos voltál?” – tették fel a kérdést a híres modellnek az Instagram oldalán.

Ilyen teste van a világhírű futballista szerelmének négy gyerek után

„Három hete voltam vérvételen, hogy van-e antitest a szervezetemben. Aztán kiderül, hogy van, de én nem tudtam, hogy átestem rajta. Csak most derült ki.” – árulta el a részleteket a hatalmas követőtáborral rendelkező Vivi.

Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, nem engedik el a magyarok a régi kedvenc autóikat.