Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Óriási fordulatok következhetnek be a Real Madridnál Ancelotti érkezésével

Több olyan játékosnak is 180 fokos fordulatot vehet a sorsa, akik eddig szinte már kívülről figyelhették az eseményeket.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Várható volt, hogy Anecelotti érkezésével, vagy jobban mondva visszatérésével lesznek változások a Real Madridnál, a jelenlegi keretet illetően is. Több olyan játékos is tagja a csapatnak, akikkel még évekkel ezelőtt együtt dolgozhatott.

Érdekes helyzet állhat elő, mivel többek között Ramos, Hazard, Isco, Marcelo és Bale sorsa is kérdőjeles volt. A visszaért olasz edző megtartotta az első sajtótájékoztatóját, melynek kapcsán Fabrizio Romano is idézett pár érdekes mondatot a szakembertől. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

„Most érkeztem csak meg, a következő napokban beszélnem kell a klubbal Ramosról. Még mindig nagyon kedvelem Balet, Iscót és Marcelót… Motivációt fognak kapni, hogy megmutassák, még mindig képesek a Real Madridban játszani.” – mondta sejtelmesen az edző.

„Ramos egy nagyon fontos játékos. Tudom, hogy tárgyalások zajlanak hosszabbításról, de nem ismerem a részleteket… ha tudni fogom, akkor többet mondhatok erről. Beszélni fogok a klubbak Ramos jövőjéről.”

Hazard is szóba került, aki állítólag távozni akar, és visszatérne a Chelsea-hez. „Egy top-játékos, meg fogja mutatni a képességeit. Hazard és Bale nagyon fontos lehet számunkra.” – nyilatkozta Ancelotti, aki ezzel enyhén célzott is rá, hogy a két távozás előtt álló játékos mégis maradhat.

Úgy tűnik, Raúl nem lesz stábtag Ancelotti stábjában a Real Madridnál

„Ő egy olyan játékos, aki még nem játszott a benne rejlő lehetőségekhez mérten, de ehhez mérten fog játszani. Ez lehet az ő éve, hogy kihasználja azt.” – idézte a MARCA Anceletti szavait. Bale szintén kedvenc lehet nála. „Gareth nem játszott sokat, de sok gólt lőtt. Nagyon jól ismerem, és vissza fog térni. Ha megvan benne a kellő motiváció, hogy játsszon, akkor lehet egy szezonja. Ez nem is kérdés számomra.”

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.