Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

L.L.Juniornak különösen jól áll a Ferrari

Nagyon is el tudnánk képzelni egy ilyen autóban a híres rappert és énekest, aki még mindig népszerű.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

L.L.Junior pár kollégájához hasonlóan megkerülhetetlen figurája a zeneiparnak, immáron több évtizede, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor felfedezték őket. Januárban egy nagyon kerek évszámot ünnepelt, negyven éves lett.

Ez egy nagyon kerek és fontos szám a férfiak életében, akik évről évre érettébbé válnak, illetve az évek bizonyos szempontból másképpen hatnak rájuk. Sokak szerint egyszerűen férfiasabbá válnak, jól áll nekik a kor. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Ez L.L.Juniorra is igaz, aki a karrierje során már számos nagy sikert ért el, énekesként és dalszerzőként is. Megszámolhatatlan dal van mögötte, amikből még lesz pár, hiszen harminc év múlva is csak 70 esztendős lesz.

Mihalik Enikő ismét meglepte a rajongóit, nem is akármivel

Juniortól nem állnak távol a szép és gyors autók. A legutóbbi ilyen eseményt a Kakucs-Ringen pont neki találták ki, igazán menő verdák jelentek meg körülötte. Készült is pár kép róla a pálya mellett, de…

Azt kel mondjuk, hogy valóban a Ferrari állt neki a legjobban, már csak a szettje miatt is. Bitang komoly sportkocsik ezek, amik mesterművek, és még egy fékcsere is egy kisebb vagyonnal ér fel, szóval csak óvatosan! Igaz, akiknek ilyen autókra telik, azoknak ez nem jelenthet akkora gondot.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.