Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,97 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
66,989 $

Úgy tűnik, Raúl nem lesz stábtag Ancelotti stábjában a Real Madridnál

Ez pedig egyet jelenthet azzal, hogy a spanyol legenda Németországba szerződhet, ahol korábban a Frankfurttól kapott ajánlatot.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zidane távozása után hamar edzőt talált magának a Real Madrid, bár ez nem ment olyan egyszerűen, mint azt sokan gondolták volna. Először Allegri volt a favorit, aki ha talán vár még 24 órát, aláírhatja a szerződését Madridban.

Nem így tett, és visszatért a Juventushoz, ahol már nem Pirló irányít. Pochettino volt a második nagy esélyes, de az argentinnak érvényes szerződése van a PSG-vel, és noha távozni szeretne, a franciák nem akarnak hallani edzőcseréről. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

A Real jobbnak látta nem összerúgni a port a párizsi klubbal, így alig néhány óra alatt megállapodást kötöttek a korábbi edzőjükkel. Ancelotti azonnal igent mondott, és ezzel a lendülettel elhagyta a Premier League-ban szereplő Evertont.

Ancelotti szokásához híven egy igen nagy stábbal az oldalán fog visszatérni a királyi csapathoz. A spanyol AS arról ír, hogy a El Larguero szerint a klub Álvaro Arbeloát is leszerződtetheti a stábtagok közé.

Antón Meana, a Cadena SER újságírója úgy véli, hogy Raúl neve nincs az asztalon, noha korábban vele is a jelöltek között számoltak, de a tapasztalatlansága miatt talán soha nem volt igazi esélye a kispad átvételére.

Raúl ezek után valószínűleg elfogadja a Frankfurt ajánlatát, és újra Németországban fog dolgozni, ezúttal edzőként, hogy kellő tapasztalatot gyűjtsön. Nem kizárt, hogy egy nap ő lesz a Real Madrid edzője, bár ehhez jó eredményeket is kell szereznie.

Verőcei hajóbaleset: a mentőcsapatok nagy erőkkel keresik az 5 eltűnt személyt

Egy frissítésben a rendőrség megosztotta, hány évesek az eltűntek.