Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Exatlon: Bálint és Ákos elkezdett tartani Danitól?

Olyasvalamit láttak a bajnoktól, amit eddig nem, és ez akár figyelmeztetőleg is hathat rájuk, de nem maradt túl sok idejük ezen elmélkedni.

...svg content...Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pár nap múlva véget ér az Exatlon Hungary harmadik évada, és kiderül, hogy kik nyerik a versenyt, a hatalmas fődíjat. A legrégebbi játékosok hónapok óta küzdenek, kezdve Bálinttal, Dórival és Annával, akik bejutottak a TOP-3-ba.

A következő cél, hogy ott legyenek a TOP-2-ben, vagyis a fináléban. Ez egyúttal azt jelenti, hogy hamarosan két újabb versenyző fog búcsúzni. A dupla párbajon Viktor és Vivi maradt alul, ők már nem vehetnek részt a folytatásban. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Gréti meglehetősen simán lépett túl Vivin, amivel biztosította a helyét a TOP-3-ban. Dóri és Anna keményebb ellenfelek lesznek, egyelőre nehéz megmondani, hogy ki lehet Dorottya legnagyobb kihívója.

Nagyon-nagyon durva combizmokat épített magára Dwayne Johnson

A fiúk esetében azt gondolhatnánk, hogy Ákos Bálint legnagyobb ellenfele, de legutóbb Dani olyasvalamit mutatott, ami akár mindkét kihívónak feladhatja a leckét. A következő viadal előtt pont erről beszélgetettek ketten, hogy olyasvalamit láttak Danitól, amit eddig nem.

Bálint is kiszúrta azt, hogy Dani mintha még koncentráltabb lett volna. Az első két viadalt talán nem vette olyan komolyan, míg a párbajon nagyon odatette magát, még akkor is, ha szokásához híven lazán viselkedett.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.