Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,49 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
63,000 $

Gelencsér Timi műsorvezető lenne

A híres modell és szépségkirálynő szeretné megkapni a lehetőséget, hogy műsorvezető legyen az egyik műsorban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi neve sokak számára ismerős lehet, a TV2 egyik arcáról van szó, akit harmadik éve láthatunk az Exatlonban, ahol először versenyzőként tevékenykedett, majd átvette a riporteri szerepet.

Timi jelenleg is Dominikán tartózkodik a harmadik évad miatt, ami lassan a végéhez érkezik. A Dancing with the Stars győztese bízik benne, hogy egy nap műsorvezetőként is megkaphatja a lehetőséget. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

„Van olyan műsor, amiben szeretnél majd szerepelni?” – érkezett a kérdés Timi hivatalos Instagram oldalán, aminek lassan 390 ezer követője lehet, tehát szép lassan megközelítheti a 400 ezret, amit csak kevesen mondhatnak el magukról Magyarországon.

„Ázsia Expresszt kipróbálnám, mert szeretek utazni, feltalálni magam és problémákat megoldani.” – kezdte a válaszát Timi, aki azonban jobban szeretné, ha ez a lehetőség egy műsorvezetői poszt lenne, mert készen áll rá.

„De legszívesebben nem szereplőként, hanem műsorvezetőként tevékenykednék most már.” – tette hozzá a válaszában Timi, akinek talán még teljesülhet is a vágya, mivel a TV2 egyre több és több műsort gyárt.

Exatlon: Viktor a drámai kiesése után érdekes dolgokat árult el

„Hol láthatunk majd téged legközelebb az Exatlon után? Van már valami műsorra kilátás?” – hangzott el egy másik kérdés. „Ez még a jövő zenéje de a nyáron pihenni szeretnék és családozni, mert az elmúlt 1,5 évet végig forgattam.”

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.

Így néz ki az árvíz sújtotta Margitsziget belülről, amit még jó ideig nem nyitnak újra (videó)

Karácsony Gergely adott helyzetjelentést arról, mi most a helyzet a Margitszigeten, ahol több százezer homokzsák védi a sziget belső részét.

Szürreális fotókon a víz alá került Dunakanyar

A Duna nagy erővel csapott le, és nem minden ingatlant lehetett megvédeni, amiknek egy része víz alá került a Dunakanyarban.