Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök: Orsi stílusa és viselkedése nem egy nézőnél verte ki a biztosítékot

Sokan vannak a nézők közül, akik finoman szólva sem kedvelik Orsit a stílusa és a viselkedése miatt, amit a Konyhafőnökben mutat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Orsi kapott egy utolsó utáni esélyt, amivel eddig élni tudott, de közel sem biztos, hogy ő lesz a befutó, köszönhetően annak is, ahogy időről időre reagál a konyhában. Nem egy balhé fűződik a nevéhez a műsorból, ami nem segít abban, hogy megkedveljék.

A legutóbbi adás után is nem egy negatív komment született róla, miután ezúttal sem a megfelelő módon viselkedett. A nézők egy része ki nem állhatja a karakterét, bármennyire is jól főz, bár láthatóan vannak nála jobbak is. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

„Orsi. A versenytársaid ellenfelek és nem ellenségek. Kifejezetten irritáló ahogy viselkedsz, és egyszerre tiszteletlen is vagy velük, pláne a Szonjával. Egy verseny nem arról szól, hogy a másikat el kell taposni, hanem hogy jobbnak kell lenni a többieknél, de a fairplay szabályok szerint. Remélem, már a döntő előtt kiestél, mert ez a viselkedés nem oda való.”

„Annak örülök, hogy a séfek is kezdték megfogalmazni, hogy van egy nagyon negatív versenyzőjük, aki bomlasztó, aki negatív, aki csak arra jó, hogy a vélt ellenségét csak előbbre juttassa. Végre, látom a fényt az alagút végén.”

„Gyerünk Szonja! Orsi pedig, amilyen dühvel robogott el a zsűri előtt sértődötten, hogy Szonja elé sorolták, majd nem fogadta tőle a gratulációt, úgy viselkedett, mint egy óvodás, aki nem tud veszíteni. Nem érti, hogy a zsűri ezzel is őt akarta figyelmeztetni arra, hogy minél jobban hergeli Szonjat, ő egyre jobb lesz, mert nem az a fajta ember aki megtörik, hanem harcos amazon típus. Mengy nagy kedvencem, olyan nyugalmat áraszt és azt a fajta viselkedést, ami az ő kultúrájukra jellemző öröm nézni. Szívesen látnék egy Szonja – Mengy döntőt.”

„A mai szereplése volt a leggusztustalanabb.”

„Orsit semmi sem zökkenti ki a negatív figura szerepéből. Egyszerűen nem értem, hogy tudja bárki elviselni a környezetében. Annyira energiavámpír még egyéni munkában is, nézni, hallgatni is rossz. Biztos vagyok abban, hogy eljutnak hozzá a visszajelzések, mégsem próbál viselkedni, a modor meg nulla. Nagy ívben elkerülném, ha ismerősöm lenne. Vajon, ha szembesül a róla mondott véleményekkel, egyáltalán nem szégyelli magát? Azt nem látom, hogy a korábbiakban felsorolt hibákat szeretné kiküszöbölni.”

„Orsi viselkedése nagyon nem szimpatikus! Már elég volt belőle!”

„Orsinak: Erkölcsös viselkedési mód; az önös érdek fölötti játékszellem. Önzetlen és segítőkész viselkedés, amit egy személy vagy csapat tanúsít sportolás, játék vagy verseny közben.”

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.