Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,49 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
63,000 $

Exatlon: mindenki sírt a kispadon Viktor miatt, drámai képsorok

Igazán szívszorító és drámai volt azt látni, ahogy megsiratják a társak Viktor kiesését, aki már nem lehet játékban.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több pontja is volt a versenynek, amikor Viktor bejuthatott volna a TOP-3-ba, akár már az első ilyen lehetőség alkalmával. Rendkívül jól elkapta a fonalat, de Bálint szokásához híven ráérzett az ügyességire, és nem volt visszaút.

A második ilyen lehetőség alkalmával Ákos már esélyt sem adott a társainak, ami miatt Viktornak párbajoznia kellett. Pénteken két párbajt is rendeztek az Exatlonban, mivel a lányoknál is el kellett dönteni, hogy ki jut be a legjobb háromba Dóri és Anna mellé. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Viktornak Dani ellen kellett futnia, de nem járt sikerrel, ami a versenyébe került. Ugyanakkor nem volt túl csalódott, mert sokat kapott az Exatlontól, és teljesítette a céljait, ott lehetett a legjobbak között.

Exatlon-Franciska Baywatch-videót forgatott magáról, nagyon szexi

Érdekes volt látni azt, a társak hogyan reagálnak Viktor kiesésére, aki hónapokat tölthetett el Dominikán, és ezen idő alatt természetesen közel kerültek egymáshoz a versenyzők. Senki sem tudta visszatartani a könnyeit, és pont Viktor tartotta magát a legjobban.

Megható szavakat fogalmazott meg a második családjához, akiknek rettentő hálás, mert mindig segítették, támogatták. A háttérben Gréti is zokogott, akinek Viktor sokat segített lelkileg és mentálisan.

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.

Így néz ki az árvíz sújtotta Margitsziget belülről, amit még jó ideig nem nyitnak újra (videó)

Karácsony Gergely adott helyzetjelentést arról, mi most a helyzet a Margitszigeten, ahol több százezer homokzsák védi a sziget belső részét.

Szürreális fotókon a víz alá került Dunakanyar

A Duna nagy erővel csapott le, és nem minden ingatlant lehetett megvédeni, amiknek egy része víz alá került a Dunakanyarban.