Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Fontos frissítés érkezett Samsung mobiltelefonokra, érdemes lesz telepíteni

Biztonsági update-et tett közzé a dél-koreai gyártó, melynek letöltése és telepítése erősen ajánlott.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A 2021. júniusi androidos biztonsági csomag Galaxy S21, S21+, S21 Ultra és Z Flip 5G készülékekre lett tervezve, mától kezdődően pedig e mobilok tulajdonosai le is tölthetik okoseszközeikre a frissítést.

A Galaxy Z Flip 5G firmware-e az F707BXXS3DUE1 megjelölést kapta, és már rengeteg európai országban elérhető, többek között Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Svájcban, Romániában, Spanyolországban, Hollandiában és Magyarországon is. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

A Sammobile hírportál értesülései szerint a Galaxy S21, S21+ és S21 Ultra csúcsmobilok egyelőre kizárólag Dél-Koreában kapták meg a júniusi update-et, ám az elkövetkező hetekben az európai felhasználók is számolhatnak a firmware megjelenésével.

Ha valamilyen okból kifolyólag automatikusan nem telepítődött volna még Samsung okostelefonjainkra a frissítés, akkor manuálisan kényszeríthetjük készülékünket a csomag letöltésére, ehhez nem kell más, mint rákattintani a Beállítások menüponton belül a Szoftverfrissítés opcióra, és máris indulhat a program.