Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt vitte el a TEK Tasnádi Pétert

Tasnádi Pétert a TEK szolnokra vitte, ahol a rendőrkapitányságon kihallgatták, majd őrizetbe vették.

...svg content...Fotó: Luctheo/Pixabay
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján, csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu-s közleményében.

Az atv.hu értesülései szerint a Terrorelhárítási Központ felszámoló egysége Budapesten elfogta Tasnádi Pétert, akit Szolnokra vittek, és az ügyben önbíráskodás miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A rendőrség honlapján közzétett, rendelkezésre álló adatok szerint egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki.  A nézeteltérést a volt férj úgy kívánta rendezni, hogy egy budapesti személlyel felvette a kapcsolatot, aki több társával és a volt házastárssal együtt a sértett lakcímére ment. Ezt követően rábírták a sértettet arra, hogy a volt férj kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói – a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével – budapesti helyszíneken elfogták, előállították és csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki három személyt. A nyomozó hatóság két terhelt esetében az őrizetbe vételről határozott, akik vonatkozásában előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: atv.hu/police.hu

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT