Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Gyurcsány Ferenc reagált Orbán Viktor rádióinterjújára

Gyurcsány Ferenc máris reagált Orbán Viktor reggeli rádióinterjújára, melyben a miniszterelnök közölte, szerinte a főpolgármester háta mögött „újjászerveződött a Gyurcsány-kormány”.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

„Hallom, hogy a kormányfő azt mondja, hogy most akkor velem akar küzdeni”

– kezdte videóját Gyurcsány Ferenc.

„Ha akar, kijöhet. De nem fogja megköszönni” – mondja a videóban Gyurcsány. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A DK politikusa hozzáteszi, hogy tapasztalatai alapján Orbán eddig csak „az öltözőben volt bátor”, mert egyáltalán nem adott független médiumnak interjút, sőt, utoljára 15 éve állt ki ellenzéki politikussal vitázni.

Gyurcsány szerint nem helyén való, hogy a miniszterelnök „nem az országért akar megküzdeni, hanem valaki ellen fellépni”, s hozzáteszi: ha akar, „jöjjön ki a pályára, de nem fogja megköszönni”.

Ahogy arról korábban is írtunk, a kormány még egy hirdetési kampányt is indított, mely a különböző közösségi felületeken is látható, amelyben azt fejtik ki, hogy véleményük szerint Karácsony Gergely főpolgármester és az egész ellenzéki összefogás mögött Gyurcsány Ferenc „mozgatja a szálakat”.