Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Videón, ahogyan arcon öntik a szlovák pénzügyminisztert a parlamentben

Az egyik ellenzéki képviselőt feldühítette, hogy Igor Matovič hátat fordított, amikor éppen egyik képviselőtársa felszólalt.

...svg content...MTI/Soós Lajos
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miroslav Suja független parlamenti képviselő vízzel leöntötte Szlovákia korábbi miniszterelnökét, a pénzügyminisztérium jelenlegi tárcavezetőjét, Igor Matovičot a tegnapi ülésen.

Grendel Gábor, a Nemzeti Tanács alelnöke az incidenst követően azonnal megszakította az ülést, és kizárta Suját a teremből – írta a Parameter.sk hírportál. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Suja azután, hogy meglocsolta Matovičot a pohár vízzel, elmondta, „ilyen hideg zuhanyt ad Szlovákia minden állampolgárának. Maga egy ember, aki szervezett bűnözői csoportot vezet.”

Suját vélhetően az bosszantotta fel, hogy Matovič látványosan hátat fordított, amikor Jozef Šimko, az ĽSNS párt képviselője megkezdte beszédét, ezáltal jelezte, hogy nem érdekli, amit mond a szónok, ezután némi szóváltás után történt meg a támadás.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.