Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,05 Ft
Euró
397,41 Ft
Font
476,79 Ft
Bitcoin
60,820 $

A gyermeknapi rendezvényeken védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők és a velük lévő 18 év alattiak vehetnek részt

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalán megosztott videóban mondta el, hogy mire számíthatnak a gyermeknapi rendezvényekre látogatók.

...svg content...MTVA/Bizományosi: Róka László
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A május 30-i gyermeknapi zenés-táncos rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt – mondta a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltett videóban.

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, hogy az elmúlt másfél év nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyermekeknek is megpróbáltatást jelentett, hiszen távol voltak a barátaiktól, elmaradtak a közös játékok, a szülinapok, a programok. Soron kívül Bejelentést tett Szijjártó Péter az Izraelt ért iráni rakétatámadást követően

Ugyanakkor a több mint 5 millió beadott oltásnak köszönhetően sok mindenben visszatérhet az élet a normális kerékvágásba – fűzte hozzá a kormányszóvivő.

Súlyos figyelmeztetést kapott Irán az Egyesült Államoktól

Ha Irán közvetlen támadásokat fog indítani Izrael ellen, annak súlyos ára lehet, erre figyelmeztetett az USA védelmi minisztere.

Orbán Viktor rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott Irán miatt

Orbán Viktor miniszterelnök is reagált a súlyos közel-keleti helyzetre, ami miatt rendkívüli nemzetbiztonsági ülést tartott, melyen többek között Rogán Antal és Szijjártó Péter is ott voltak.