Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Opitz Barbi betoppant, a szemüvegek pedig bepárásodtak tőle

Igen, Barbi még mindig tudja, hogy mivel hívhatja fel magára a figyelmet, ha egy szexi szettről van szó, és most sem panaszkodhat a közönsége.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szép lassan visszakapjuk az életünket, köszönhetően a rengeteg beadott oltásnak. Sorra ünnepelhetjük a mérföldköveket az oltásokkal, de nem feledkezhetünk meg arról, hogy a vírus nem tűnt el.

Ahhoz, hogy minden ideálissá váljon, újabb beadott oltásokra van szükség, és nem lehetetlen cél a 6 millió oltás elérése sem, ami után a 7 milliót vehetnénk célba. A magyarok különleges helyzetben vannak, válogathatnak is a vakcinák között. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ez lehetővé teszi azt is, hogy a zenészek újra fellépéseket szervezzenek maguknak, és találkozhassanak a közönségükkel. Nagyon régóta vártak már erre a pillanatra, és nemcsak anyagi szempontból.

A Konyhafőnök: felvétel, ami nem került be az adásba, de sokat elmond

Opitz Barbinak például különleges kapcsolata van a rajongókkal, követőkkel, akik mindig hálásak, ha valamilyen tartalmat oszt meg magáról. Most is hasonlóan tett, és egy nyárias szexi szettet választott, nem is akármilyet.

„Máj. 30-án, vagyis most vasárnap KABÁN lépek fel 16:00-kor. Várlak titeket sok szeretettel” – írta a posztjában Barbi, aki öt óra alatt majdnem 6 ezer likeot gyűjtött be a képére, nem érdemtelenül, látván a formás lábait.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.