Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,68 Ft
Euró
385,71 Ft
Font
449,41 Ft
Bitcoin
66,212 $

Eszünk megáll, hogy mennyire vadítóan néz ki bikiniben Ramos szerelme

Pilar Rubio négygyermekes anyaként olyan formát képes hozni, mint sokan mások húszévesen is csak nehezen.

...svg content...Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid sztárjának szerelme több szempontból is kiemelkedik a korosztályából. Egyrészt Spanyolország egyik legszebb nője, aki a természetes szépségével bármikor képes lenyűgözni a közönségét.

Másrészt olyan testi adatosságai és formája van, amire még a sokkal fiatalabb generáció sem tud igazán mit mondani. Több mint beszédes, hogy az 1978-as születésű édesanya négy szülés után mennyire szenzációsan néz ki. Soron kívül Alapításának 100. évfordulója alkalmából különleges 100 forintos érmét bocsát ki az MNB

Egészen hihetetlen, amit letesz az asztalra, de a formája mögött kemény munka van. Valahogy rá nemigazán hat az idő, hiszen idén márciusban lett 43 esztendős, ugyanakkor ebből semmi nem látszik rajta, bomba teste van.

A Konyhafőnök: „Ne röhögj már te paraszt”

Az Instagramon is népszerű, lassan 6 millió követőt tud felmutatni, ami nem kevés… Rengetegen kedvelik, követik őt és likeolják a posztjait. Ezt az 5,7 millió likeot mindössze 1768 posztból hozta össze, és ez szintén nem rossz.

Most épp bikiniben mutatta meg magát a nyár közeledtével, és hirtelen nem is tudunk mit mondani, csak azt, hogy Sergio Ramos nagyon szerencsés, mert nem sokan mondhatják el magukról, hogy négy gyermek után így néznek ki.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.