Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

A Konyhafőnök: felvétel, ami nem került be az adásba, de sokat elmond

Egy igen sokatmondó felvétel a Konyhafőnök aktuális évadáról, ami megmutatja, hogy milyen nagy a stressz a versenyzőkben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az emberek többsége imádja a kihívásokat, ami természetesen fejlődéssel jár. Fejlődni pedig a legjobb dolog, legyen az testi, vagy mentális fejlődés. Néha a kettő együtt jár, de azok a ritkább esetek.

A Konyhafőnök nyújtja az egyik legérdekesebb lehetőséget, és itt most nemcsak a nagyobb pénznyereményről van szó. Egyrészt a versenyzők országos hírnevet kaphatnak, miközben egészen kiváló szakemberektől tanulnak. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Nagyon kevesen mondhatják el ezt magukról, ugyanakkor ezért cserébe igen komoly teljesítményt kell nyújtaniuk, máskülönben hamar véget érhet az álom. Sokszor mentálisan dőlnek el a kérdések a konyhában, így aki nagyon erős fejben, az még egy nála tehetségesebbet is le tud győzni.

Király Linda megmutatta, hogyan nézne ki várandósan

A nézők nem is sejtik, hogy az adott feladatok mekkora belső feszültséggel járnak, hiszen mindenki jól akar teljesíteni. A tét nagy, az idő fogy, és már nincs túl sok hátra, hogy megtudjuk, kik lehetnek ott a legjobbak között.

Az RTL Klub ismét megosztott egy kulisszák mögötti felvételt, ami tökéletesen mutatja be azt, hogy adott esetben milyen intenzív lehet a stressz, amely csak később jön ki a versenyzőkön. A piros csapat is átélte ezt Gerzsonékkal.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.