Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,26 Ft
Euró
393,23 Ft
Font
468,65 Ft
Bitcoin
63,299 $

Jön a hármak viadala az Exatlonban, ez most még keményebb lesz

Egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy egy újabb versenyző hagyja el Dominikát, akinek nem lesz esélye a fődíjra.

...svg content...Fotó: Instagram/Palik László
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindkét négyek viadalán túl vagyunk, ami egyúttal azt is jelentette, hogy egy női és egy férfi versenyző már biztosan ott van a TOP-3-ban. Dóri és Bálint biztosította elsőként a helyét a legjobb háromban, ami gyakorlatilag papírforma volt.

Míg Bálint egészen simán jutott be, Dóri aki szintén megnyerte az 1 milliós bónuszt a viadal előtt, már közel sem. Vivi és Anna feladta számára a leckét, és közel járt ahhoz, hogy ne ő jusson be elsőként a TOP-3-ba. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Nincs megállás, folytatódik a verseny, míg Dórinak és Bálintnak most van pár napja arra, hogy pihenjen, regenerálódjon, addig a többiek megküzdenek a két szabad helyért, amiből hamarosan csak egy lesz.

Különleges képek láttak napvilágot a várandós Mihalik Enikőről

Ma a férfiak hármak viadalát rendezik meg, ami egyúttal azt is jelenti, hogy Ákos, Bálint és Dani közül valaki megnyugodhat. Legutóbb Dani nagyon hamar elvesztette az esélyét az aznapi versenyen, de most itt a lehetőség a visszavágásra.

Erejük felül kell teljesíteniük, hiszen az a két versenyző, aki ma nem jut be a TOP-3-ba, hatalmas nyomás alá kerül, mert már csak egy szabad hely lesz a TOP-3–ban. A TV2 előzetese is egy igen izgalmas és látványos csatát vetít előre.