Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,096 $

Tóth Gabi nemcsak trendi, hanem nagyon szerelmes is

Egy igazi szerelmes képet tett közzé a közösségi médiás oldalán Tóth Gabi, aki számára kiemelten fontos a szerelme.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A szerelem megfoghatatlan, és talán ez benne a legszebb. Egy különleges érzés, amit nehéz lenne körbeírni, megmagyarázni, vagy jellemezni. Talán csak színekkel lehetne a leginkább ábrázolni ezt az érzést, ami nem mindig állandó.

A szerelem is változik, különböző fokozatai vannak, ami teljesen normális, hiszen az idő múlásával a karakterek is formálódnak, miközben minden egyes pillanatban történik velünk valami, még akkor is, ha nem feltétlen érezzük így. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Sok mindent jelent a szerelem, sok különböző módon jelenhet meg az életünkben, és néha csak később jövünk rá, hogy az valójában mit is jelentett számunkra. Az egyik legszebb szavunk, amit imádunk használni.

Exatlon: Franciska Lilla hatalmas születésnapi partijáról beszélt

Tóth Gabi régóta szerelmes, nagyon szereti a szerelmét, aki szintén fontos számára. Egy férfi, akinek a segítségével életet adhatott a kislányának, mely örök köteléket jelent közöttük, és egyúttal a szerelmük legnagyobb ajándéka.

Mindketten stílusosak, szeretnek vagányan öltözni, és remekül áll rajtuk ez a bőrszerkó, mintha csak egy motoros találkozóról jöttek volna. A követők is nagyon boldogok voltak, hogy ismét egy képen láthatták Gabiékat.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

A Real Madrid sztárja hónapokra dőlt ki, de Vinicius Junior is megsérült

Egyelőre ez nem a Real Madrid szezonja, legutóbb az egyik legfontosabb játékosuk is súlyos sérülést szenvedett, de V. Junior sem lesz bevethető.