Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Konyhafőnök: ezen a ponton Rácz Jenőnél is betelt a pohár, Orsi közben kezd sok lenni?

Nemcsak Sárközi Ákos nem volt elégedett azzal, amit Orsiék műveltek a konyhában. Rácz Jenő szintén hangot adott a kritikájának.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három fős csapatokban főznek a versenyzők, ami egy teljesen új helyzet számukra, és sokszor még egy duós feladat is fel tudja adni a leckét. Önmagában nagyon kényelmesnek hangzik az, amikor hárman dolgozhatnak közösen a versenyzők, de…

Ez azonban nem ilyen egyszerű, mert ha nincs meg az összhang, akkor abból könnyen káosz és veszekedés lehet. Azzal, hogy Orsiékat egy csapatba tették, gyakorlatilag borítékolható volt a történet végkimenetele. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Kedden folytatódtak a balhék, Orsi végig dominálni akart, mert nem bízott a társaiban, akik valóban nem voltak a helyzet magaslatán, de erről a csapattársuk is gondoskodott, ráadásul nem egyszer kéretlen szavakkal illette őket.

Ez már átlépett egy határt, ami nemcsak Ákosnak nem tetszett, és Jenő szót kért, teljesen érthető módon, mivel ebben a formában nem működhet egy konyha. „Azt gondolom, elég nagy a baj.” – kezdte Jenő.

Vasvári Vivien formás lábai a nap csúcspontja

A chef hozzátette, sokkal nagyobb a baj csapatszinten, mint amit a tányérra tudtak tenni. „Azt látom, hogy Orsi dúl-fúl. Azt látom Zsani, hogy te teljesen el vagy nyomva, amikor konyhafőnök vagy, nem tudsz érvényesülni.”

„Szonja, te pedig teljesen egy álomvilágban vagy ott bent. Hogy lehet ti állandóan veszekedtek egymással? Nem tudtok együtt dolgozni. Én ezen azért tényleg elgondolkoznék, hogy hol van itt a gyenge láncszem, és kinek a hibája ez.”

Szonja azon a véleményen van, hogy Orsi saját maga alatt vágja a fát, aki mindenkinél jobbnak hiszi magát.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.